W KUCHNI
Szef kuchni MAKRO radzi, jak wybrać świeżą rybę
- Kategoria: W KUCHNI

Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska oferuje ponad 140 rodzajów i odmian świeżych ryb i owoców morza. W celu zapewnienia ich dostępności oraz wysokiej jakości w okresie przedświątecznym dostawy do hal odbywają się 6 razy w tygodniu. Porad na temat ryb udziela codziennie Cezary Powała, szef kuchni w stołecznym Studiu Kuchennym MAKRO przy Alejach Jerozolimskich 184.
Naturrino wędzone. Wyjątkowa propozycja Sokołów na święta
- Kategoria: W KUCHNI

Naturrino wędzone to nowa linia wędlin Sokołów, stworzona z myślą o osobach ceniących naturalny skład produktów. Nie zawierają konserwantów, fosforanów czy glutaminianu sodu, a swój wyjątkowy smak zawdzięczają najwyższej jakości mięsa, kompozycji naturalnych przypraw i wędzeniu w tradycyjnej wędzarni. Linia Naturrino wędzone jest dostępna w okresie przedświątecznym w Delikatesach Mięsnych Sokołów oraz centrach dystrybucji Sokołów.
Nowość w MAKRO: zestawy herbat marki Sir Williams
- Kategoria: W KUCHNI

Asortyment firmy MAKRO Cash&Carry Polska został poszerzony o zestawy herbat marki Sir Williams. To jedno z pierwszych kompleksowych rozwiązań sieci dedykowanych dla klientów z sektora HoReCa.
Pasztety marki POLCA w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Do oferty sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska trafiły nowe rodzaje pasztetów belgijskiej marki POLCA. Wyroby przygotowywane są w piekarnikach parowych na bazie świeżego mięsa m.in. wieprzowiny, kurczaka i kaczki.
"Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016" - podium dla Trójmiasta, Gorzowa Wielkopolskiego i Warszawy
- Kategoria: W KUCHNI

W piątek, 21 października odbył się finał ogólnopolskiego konkursu kulinarnego „Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016”. Na najwyższym podium stanął zespół z Trójmiasta - Tomasz Grota oraz Mikołaj Kobryń.
Pierwszy Mikser Kulinarny z Pawłem Oszczykiem w ramach "Szefa dla Młodych Talentów"
- Kategoria: W KUCHNI

Pierwszym Mikserem Kulinarnym poprowadzonym przez wybitnego szefa kuchni i laureata wielu nagród, Pawła Oszczyka, zainaugurowano nowy cykl warsztatów dla uczniów szkół gastronomicznych. Spotkanie jest częścią programu „Szef dla Młodych Talentów”, który zainicjowała i realizuje sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska.
Brownie – „podwójnie czekoladowa” nowość od Delecta
- Kategoria: W KUCHNI

Delecta rozbudowała ofertę w kategorii mieszanek ciast, wprowadzając podwójnie czekoladowe Brownie do samodzielnego wypieku z dodatkiem belgijskiej czekolady. To jedyny tego rodzaju produkt dostępny na polskim rynku. Mieszanka nie zawiera konserwantów ani barwników.
REKLAMA
NAJNOWSZE
CZĘSTO CZYTANE
MEBLE
