W KUCHNI
Łosoś Jurajski - ryba bez toksyn i GMO w MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Na półkach MAKRO Polska pojawił się jedyny w swoim rodzaju produkt – Łosoś Jurajski, hodowany w proekologicznej fermie wykorzystującej wodę geotermalną sprzed 150 milionów lat.
MAKRO z najnowszymi trendami na Gault&Millau Tour 2017 w Warszawie
- Kategoria: W KUCHNI

Ruszył Gault&Millau Tour 2017! Pierwszym przystankiem tegorocznej edycji była warszawska restauracja Signature. Po raz kolejny partnerem tego wyjątkowego cyklu wydarzeń jest sieć hurtowni MAKRO Polska, która w tym roku postanowiła zaprezentować na swoim stoisku najnowsze trendy w świecie gastronomii.
Jakie wino na majówkowy piknik?
- Kategoria: W KUCHNI

Przed nami ukochana przez Polaków „majówka”. Wyczekiwany przez wielu moment złapania oddechu od codziennego zgiełku i okazja do podładowania akumulatorów po ciężkim przesileniu wiosennym. To również inauguracja sezonu grillowego, tegorocznych przyjęć w plenerze i tradycyjnych pikników na zielonej trawce. I o to, jakie wino powinno znaleźć się w koszu piknikowym, zapytaliśmy Dariusza Jażdżyka, sommeliera z Partner Center.
Justyna Adamczyk i Martin Castro na "Mikserze Kulinarnym"
- Kategoria: W KUCHNI

Ryby i owoce morza, tajniki mediów społecznościowych oraz jak osiągnąć sukces w branży gastronomicznej – to tematy „Miksera Kulinarnego”, który odbył się 9 czerwca w Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. W spotkaniu edukacyjnym z cyklu „Szef dla Młodych Talentów” wzięło udział 80 uczestników z całej Polski.
Nowa odsłona produktów marki ARO
- Kategoria: W KUCHNI

Nowoczesność, minimalizm i funkcjonalność – to wyróżnia nowe opakowania produktów ARO. Sieć hurtowni Makro Cash&Carry Polska odświeżyła szatę graficzną marki w odpowiedzi na potrzeby klientów z sektora HoReCa oraz handlu niezależnego.
Mikser Kulinarny z cyklu "Szef dla Młodych Talentów" po raz pierwszy w Krakowie
- Kategoria: W KUCHNI

Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska 21 kwietnia br. po raz pierwszy zagościła w Krakowie z programem ,,Szef dla Młodych Talentów”. Podczas Miksera Kulinarnego uczniowie krakowskich szkół gastronomicznych mieli okazję poznać aż sześć sposobów na dziczyznę – pod okiem szefa kuchni Wojtka Harapkiewicza.
Nowe odmiany kawy marki Rioba w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Oferta marki Rioba, dostępna wyłącznie w sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, została wzbogacona o kawę ,,single origin” w czterech wariantach smakowych. Kawy te wytwarzane są w 100% z ziaren Arabica i najlepiej sprawdzają się w ekspresach przelewowych, ciśnieniowych oraz w automatach.
REKLAMA
NAJNOWSZE
CZĘSTO CZYTANE
MEBLE
