W KUCHNI
Paweł Oszczyk szkolił laureatów "Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016"
- Kategoria: W KUCHNI

Laureaci drugiego miejsca w konkursie ,,Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016" w dniach 13 - 19 lutego br. odbyli staż w stołecznej restauracji ,,La Rotisserie” pod okiem szefa kuchni Pawła Oszczyka. Organizatorem inicjatywy jest sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, a partnerstwo strategiczne nad projektem objął ,,Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska”.
Lubimy mołdawskie wina!
- Kategoria: W KUCHNI

W tegorocznym, prestiżowym badaniu konsumentów, wina gamy Mołdawska Dolina otrzymały medal w kategorii „Najlepszy Produkt 2017 – Wybór Konsumentów®”. Celem ogólnopolskiego plebiscytu, zrealizowanego przez instytut GfK Polonia, było zidentyfikowanie produktów, które w opinii klientów zanotowały najlepsze debiuty na polskim rynku FMCG w 2015/2016 roku.
Francuskie bazy kulinarne marki CHEF w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska wprowadziła do swojej oferty bazy kulinarne francuskiej marki CHEF w formie pasty oraz koncentratów. Produkty wyróżniają się naturalnym smakiem i nie zawierają konserwantów.
Norweski dorsz zimowy Skrei w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Od 6 lutego w ofercie sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska dostępna jest jedna z najbardziej cenionych w kulinarnym świecie ryb - norweski dorsz zimowy Skrei. Gatunek ten cechuje się sprężystym mięsem oraz wysoką zawartością składników odżywczych.
Belgijskie czekolady marki "Callebaut" w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Do asortymentu sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska trafiły czekolady belgijskiej marki Callebaut™, wyróżniające się wspaniałym smakiem oraz wyjątkową łatwością obróbki. Produkty zawierają czyste masło kakaowe oraz naturalną wanilię i pochodzą ze zrównoważonych upraw.
Kolorowe bułki do hamburgerów w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

W ofercie sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, skierowanej do klientów z sektora HoReCa, pojawiły się kolorowe, mrożone bułki do hamburgerów. Produkty nie zawierają substancji konserwujących, a swój kolor zawdzięczają naturalnym barwnikom spożywczym.
Szef kuchni MAKRO radzi, jak wybrać świeżą rybę
- Kategoria: W KUCHNI

Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska oferuje ponad 140 rodzajów i odmian świeżych ryb i owoców morza. W celu zapewnienia ich dostępności oraz wysokiej jakości w okresie przedświątecznym dostawy do hal odbywają się 6 razy w tygodniu. Porad na temat ryb udziela codziennie Cezary Powała, szef kuchni w stołecznym Studiu Kuchennym MAKRO przy Alejach Jerozolimskich 184.
REKLAMA
NAJNOWSZE
CZĘSTO CZYTANE
MEBLE
